Veelgestelde vragen

Maaltijden

Kan iedereen maaltijden bestellen?

Ja, iedereen kan bij ons maaltijden bestellen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. Voor die momenten zijn er onze maaltijden.

Hoe geef ik mijn persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een dieet door?

U kunt uw persoonlijke wensen voor de Vers op maat-maaltijden zoals een dieet, portiegrootte of andere wensen doorgeven via onze consumentenlijn 0 888 – 10 10 10, klantenservice@uwmaaltijd.nl.

Moet ik elke week maaltijden bestellen?

Nee u hoeft niet wekelijks te bestellen.

Wat kost een maaltijd eigenlijk?

U kunt al maaltijden bestellen vanaf € 6,49 een overzicht van onze prijzen vindt u bij assortiment & prijs.

Kan ik zelf bepalen wat ik graag wil eten?

Ja, bij ons bepaalt u zelf wat u graag wilt eten. Bij onze Vers op maat gerechten kunt u elke week zelf uw gerechten samenstellen. Op de menukaart vindt u 35 verschillende menu’s, waarbij u kunt kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een heerlijke nasi met kipsaté.

Kan de verpakking bij het ‘oud papier’?

Met onze verpakking kunt u heel eenvoudig het afval scheiden. Plaats de schaaltjes en de folie bij de ‘plastic inzameling’, en de kartonnen verpakking mag bij het ‘oud papier’. Tevens mag de papieren tas ook bij het ‘oud papier’. U kunt hem uiteraard ook heel gemakkelijk hergebruiken!

Wat houdt het FSC keurmerk op de verpakking in?

Op de verpakking staat een FSC keurmerk afgebeeld. Wat houdt dit keurmerk in?
Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Door het verantwoorde gebruik van onze verpakking, dragen we direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. En dat is belangrijk, want we willen samen blijven genieten van zowel onze bossen als van de natuurlijke producten zoals papier.

Waarom is jullie verpakking zo bijzonder?

Wij hebben een unieke verpakking voor uw maaltijden. Doordat de verpakking bestaat uit luxe, losse zwarte schaaltjes, kunt u thuis opnieuw uw gerecht samenstellen. Uniek in Nederland!

Hoe kan ik mijn maaltijd thuis opnieuw samenstellen?

Wist u dat u met de nieuwe verpakking thuis uw maaltijd opnieuw kunt samenstellen? Stel dat u meer trek heeft in de varkenshaasoester dan in de kipdrumsticks. Verwissel eenvoudig het schaaltje van de kipdrumsticks om voor het schaaltje met de varkenshaasoester en plaats deze terug in de kartonnen omdoos. Even verwarmen en u heeft uw gerecht opnieuw samengesteld!

Hoe gaat de verpakking open?

U vindt op de bovenzijde van de ‘sleeve’ (het langwerpige karton) een handige scheurrand om de verpakking te openen.

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Dit kan telefonisch of via onze webshop maar ook via email of menulijst.

Kan ik ook tijdelijk gebruik maken van het eten?

Het is mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van de maaltijdservice.

Hoe kan ik betalen?

Wij werken met een automatische incasso. Hierbij machtigt u ons om het door u bestede bedrag van uw rekening af te schrijven.

Kan ik mijn bestelling nog afzeggen?

Dat kan. U kunt tot 4 werkdagen voor bezorging uw bestelling kosteloos afzeggen.

Wat is een proefpakket?

U kunt een proefpakket bij ons aanvragen wanneer u eens kennis met ons wilt maken. Voor uw proefpakket kunt u kiezen uit een ruim aanbod van gerechten. Bestel uit het aanbod 3 gerechten voor €15,- of 5 voor €20,- . We bezorgen deze gratis thuis.

U zit niet vast aan een abonnement en u kunt veilig bij ons achteraf betalen via automatische incasso.

Eetwaaier

Wat is een eetwaaier en hoe werkt het?

De eetwaaier hebben wij speciaal voor u ontwikkeld om u te helpen met het maken van gezonde en bewuste keuzes. Onze koks koken graag lekker én gezond en we helpen u graag bij het maken van een verantwoorde keuze als het om uw maaltijden gaat. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw menukaart in te delen in drie categorieën:
• Smakelijk Gezond
• Gewoon Goed
• Lekker Genieten
Wilt u inzicht in de drie categorieën op uw menukaart? Neem dan contact op met ons via 0 888 – 10 10 10

Bewaren & verwarmen

Ik heb geen magnetron?

Wij verkopen of verhuren eenvoudige magnetrons. Voor meer informatie kunt contact opnemen met de klantenservice.

Hoe moet ik mijn maaltijden bewaren?

Wij adviseren de Vers op maat maaltijden te bewaren in een koelkast met een temperatuur lager dan 7 graden.

Hoelang kunnen de maaltijden bewaard worden?

De maaltijd is ten minste houdbaar tot de aangegeven datum op het etiket.

Hoe moet ik de gerechten verwarmen?

U kunt onze gerechten heel eenvoudig verwarmen in de magnetron of oven: U zet het gehele gerecht (inclusief de kartonnen omdoos) in de magnetron of oven. Op het etiket van de maaltijd vindt u een verwarminstructie. Deze verwarminstructie geeft u precies aan hoe lang u de maaltijd in de magnetron en oven moet verwarmen en vermeldt of u gaatjes moet prikken in de seal van de verpakking. Verwarm uw maaltijd nooit warmer dan 120 graden.

Kan ik de gerechten op elkaar stapelen in de koelkast?

Ja, u kunt meerdere gerechten gemakkelijk op elkaar stapelen in uw koelkast.

Moet ik ook gaatjes prikken in de folie van het extra juscupje?

De bijpassende jus die we aanbieden bij het stukje vlees of vis, wordt bij een aantal gerechten in een apart cupje gedaan. Dit doen we, zodat de smaak en knapperigheid van bijvoorbeeld gepaneerde producten optimaal behouden blijft.

Wanneer u het gerecht gaat verwarmen, waarbij de jus of saus in een extra cupje zit, hoeft u géén extra gaatjes te prikken hierin. Als u (voor het verwarmen) gaatjes prikt in de overige bakjes is dit voldoende.

Tip: Maak de folie op het juscupje maar een klein stukje open, dat schenkt gemakkelijk uit.

Moet de verpakking inclusief de kartonnen doos in de magnetron?

Ja, u dient het gerecht inclusief de kartonnen omdoos te verwarmen.

Past het gerecht in de magnetron of oven?

Ja, het gerecht past eenvoudig met de kartonnen verpakking in de oven of magnetron.

Thuisbezorgd

Wat moet ik doen als ik onverwacht niet thuis ben?

Neem contact op met onze klantenservice voor een passende oplossing.

Wanneer worden mijn maaltijden bezorgd?

De dag en het tijdstip van bezorgen is afhankelijk van de plaats waar u woont. U krijgt bij uw eerste bestelling van onze klantenservice te horen wat uw vaste bezorg dag/tijd wordt.

Wat zijn de bezorgkosten?

Omdat we werken met vaste routes, kunnen we de bezorgkosten laag houden. De bijdrage in de bezorgkosten is dan ook slechts € 2,50 per bezorging. De minimale afname is vier maaltijden per bezorging.

Hoe worden mijn maaltijden thuisbezorgd?

U ontvangt uw heerlijke gerechten in een handige papieren tas thuis. De gerechten zijn zelf verpakt in luxe zwarte schaaltjes, die bij elkaar worden gehouden door een kartonnen omdoos. (Bekijk hier een voorbeeld van de verpakking). De papieren draagtas is duurzaam en een verantwoorde keuze. De papieren draagtas is recyclebaar, de draagtas mag na gebruik bij het ‘oud papier’. U kunt hem uiteraard ook heel gemakkelijk hergebruiken!